Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

joc comarques de catalunya

Joc amb el mapa interactiu de les comarques. You need to get 100 to score the 41 points available.


Comarques Catalunya 41 Educacion Emporda Lleida

Viatge en globus per les comarques.

. Capitals de comarques de Catalunya -. Situa en el mapa cadascun de les comarques de Catalunya. Aquí us deixarem uns quants enllaços que. Más de 200 juegos interactivos para aprender las células animal y vegetal así como los huesos músculos aparatos y sistemas del cuerpo humano la tabla periódica los estados de agregación de la materia y la estructura del átomo modelo de Bohr.

13 febrer 2013 a les 1521. Catalunya Comarques i geografia Joc de preguntes i respostes sobre les comarques i les seves capìtals les principals ciutats catalanes així com els rius llacs pantans costes cims i les serralades de Catalunya. Mhan agradat molt els jocs de comarques sempre estaré conectat. Joc de les comarques.

Projecte de divisió comarcal del Principat per Pere Blasi Geografia elemental de Catalunya APEC 1922 Engrescat pel disseny que vaig fer del mapa dels Estats Units he dibuixat el mapa comarcal de Catalunya que adjunto on hi trobareu les comarques de Catalunya. Joan Antón López Escola Sant VicençMollet del Vallès Llicència. Puedes hacer los ejercicios online o descargar la ficha como pdf. Learning Resources Map Quiz.

16 de Junio de 2013 1552 Búsquedas relacionadas. En mòbil pots ampliar o reduir el mapa amb el zoom i ajustar la grandària a la pantalla del teu dispositiu. Clicant en els següents enllaços podeu trobar informació i jocs per aprendre moltes coses de les comarques de Catalunya. Your Skills Rank.

Mapa polític de províncies Barcelona Girona Lleida i Tarragona mapa de comarques i. Comarques de plana catalalanes sociología - comarques catalunya - Comarques de plana catalanes. JÚLIA LLACH DELGADO diu. Aquest joc va una mica de que tens un mapa en blanc de les comarques de Catalunya o sigui no hi ha noms de les comarques.

Puzzle interactiu de les comarques. 6 thoughts on Juguem i aprenem les comarques de Catalunya Jose 11 gener 2011 at 1947. Es tracta duna mena de joc una mena de repte en el que shauria d. Educational Game Windows Android IOS OSX Linux ca Mapa interactiu.

Joc per endevinar els noms de les capitals de comarca. Ficha online de Comarques de Catalunya para 4t de Primària. Click on the tags below to find other quizzes on the same subject. Educational Game Windows Android IOS OSX Linux ca Mapa interactiu.

Learning Resources Map Quiz. Mapes de les comarques per. LES COMARQUES de CATALUNYA. Es el mapa de les comarques de Catalunya volia que fos en les capitals pero eren massa i no es vea clar.

Capitals de comarques de Catalunya - Mapes interactius. COMARQUES DE CATALUNYA geografía - geografia e historia - EN AQUEST ALTRE JOC US ENSENYARÉ UNA MICA MES SOBRE LES COMARQUES DE CATALUNYA INCLÒS EL MOIANÈS. Mapes de les comarques de Catalunya on sindica el relleu en color els rius la capital de comarca i les poblacions més importants. Dins la Unitat dindagació aquesta setmana comencem amb les esperades comarques.

Com sabeu hi ha moltes maneres destudiarTeniu el mapa que anirem treballant a classe i els llibres de consulta però sens dubte la millor i més divertida manera de fer-ho és jugant. Learning Resources Map Quiz. Hi ha diferents nivells i es pot treballar en 4 llengües. Comarques de Catalunya - Mapes interactius.

Jocs interactius per aprendre geografia de Catalunya comarques capitals relleu rius. Arrossega i colloca les peces daquest mapa en el lloc correcte. Els jocs de les comarques de Catalunya van molt bé per estudiar a més són divertits. Comarques muntanya catalanes sociología - 3º primaria - Les comarques de muntanya de Catalunya.

This quiz has tags. A demés pots canviar la dificultat del joc. He fet tos els jocs de les comarques de Catalunya i mhan agradat molt tots i a poc a poc vaig aprenent comarques. Tu fiques amb el ratolí les comarques amb el nom tretes del mapa a on van.


Comarques De Catalunya Cacera Del Tresor Per A Quart De Primaria Mapa De Espana Frases De Educacion Mapas


Pin En Comarques


Pin Su Luoghi Da Visitare


Mapa Interactivo Les Comarques De Catalunya Mapas Mapa Interactivo Medios Sociales


Pin En Jana 4art


Comarques De Catalunya On Es Mapas Mapa Interactivo Actividades Interactivas

Posting Komentar untuk "joc comarques de catalunya"